Operasjonsleder Neset ved Agder politidistrikt melder om en relativt rolig natt for agderpolitiet. Vaktleder ved Kristiansand politistasjon melder om at klokken 07.30 lørdag morgen satt det ti personer i arresten, alle innbrakt i løpet av natten.

Klokken 2250 måtte politiet rykke ut til Ernst hotell i Kristiansand. To menn, henholdsvis 27 og 24 år fra Kristiansand, hadde vært krangleteog bråkete på hotellet,

Klokken 23.23 fikk politiet melding om ulmebrann i en generasjonsbolig ved Frednes i Arendal. Årsaken var en et varmeteppe. Ingen personer fikk brannskader, men den eldre damen som brukte teppet, ble sendt til Sørlandet sykehus Arendal med røykskader. Det oppsto ingen skader på huset, bortsett fra røyken.2355 bilbrann Vågsbygdsenteret. Melder 110sentralen.

Rett over midnatt melder 110-sentralen om en bilbrann ved Vågsbygdsenteret. Bilen, en uregistrert Ford Escort, fikk store skader.

Klokken 00.29 brakte politiet i Kristiansand inn en person for beruselse uten for Quarten bar i Markens gate. Den 21 år gamle mannen fra Kristiansand er anmeldt for overtredelse av løsgjengerlovens paragraf 17. En 22 år gammel mandalsmann ble i en rutinekontroll tatt for å kjøre uten førerkort. Kontrollen fant sted på Gartnerløkka i kristiansand klokken 0106. En person ble satt i arresten etter et slagsmål utenfor Seven-Eleven i Markens gate i Kristiansand. Mannen, som er 23 år fra Kristiansand, er anmeld for i beruset tilstand ha sloss på offentlig sted. Hendelsen skjedde klokken 01.55

En 53 år gammel kvinne fra Kristiansand er mistenkt for promillekjøring etter at hun kjørte ned en stolpe på Andøya i Kristiansand ca. klokken 02. Ingen personer kom til skade. Det er tatt blodprøve av kvinnen.

Et hus brant ned på Gjerstad natt til lørdag. Politiet fikk meldingen av 110-sentralen kl 02.47. Ingen personer kom til skade. Branntomten vil bli undersøkt av politi, brannvesen og el-tilsynet søndag.

Klokken 03.15 tar politiet i Grimstad en 42 år gammel mann på fersken i det han står og urinerer på en redningstilhenger som politiet bruker under ulykker. Hengeren står i bakgården på politihuset. Arendalsmannen er anmeldt for urinering på offentlig sted.

En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble klokken 03.33 pågrepet av politiet for besittelse av det narkotiske stoffet rohypnol. Mannen ble pågrepet i Vestre strandgate og tatt med til arresten.

En 21 år gammel mann fra Farsund ble innbrakt til drukkenskapsarresten etter å ha opptråd sjenerende på Restaurant Rederiet i Farsund.

En 19 år gammel mann fra Kristiansand ble klokken 04 arrestert av politiet mistenkt for å ha brutt seg inn i et skap på Hotell Ernst i Kristiansand. Skapet inneholdt drikkevarer.

40 minutter senere ble to 22 år gamle menn tatt med mindre mengder narkotika på seg. Begge ble tatt med til arresten.

En 23 år gammel mann fra Kongsberg ble arrestert etter slagsmål i Søndeled i Risør klokken 0530.