KRISTIANSAND: Kvinnen forsvant fra hjemmet sitt fredag kveld klokken 23.00. Kort tid senere meldte ektemannen fra til politiet om at hun hadde forlatt hjemme. Kvinnen har i perioder vanskelig for å ta rede for seg. Politiet har ingen indikasjoner på at det har foregått noe straffbart.

Den savnede kvinnen var kun iført en lilla ankelsid sommerkjole, hvit håndveske og en sort tynn jakke da hun forlot huset i Vågsbygd Ringvei. Den savnede kvinnen har kort blondt hår, men bruker i blant også mørk lang parykk. Det er på det rene at hun tok med seg parykken da hun forlot hjemmet sitt.

Hun har vært bort i to døgn og politiet ber nå publikum melde fra om de har sett kvinnen en eller annen gang i løpet av helgen. Store letemannskaper har lett etter kvinnen helgen, men foreløpig uten resultat. Også søndag var det full leteaksjon. Både Røde Kors, speidere og politihunder lette etter den savnede kvinnen i områder rundt Vågsbygd. Søndag ettermiddag snudde mannskapene leetingene ned mot boligområdet i Auglandsbukta.