KRISTIANSAND: Her følger hendelsene fra sent fredag kveld og natta gjennom:

Klokken 22.24: Raketter skutt opp i Johan Øydegards veg i Kristiansand. Vekk da politiet kom opp.

22.30: Bil utfor vegen på riksveg 466 ved Eikås i Flekkefjord som følge av uoppmerksomhet. Ingen personskade, men en del materielle skader.

22.35: Falken meldte fra om mulig grovt tyveri fra Fiskå skole. En rute var knust, og noen har vært inne i skolebygningen som ble rammet av brann i slutten av november i fjor, hvor to ungdommer er tiltalt for å ha tent på. Om noe er stjålet, vil skoleledelsen finne ut av.

23.07: 47 år gammel butikktyv tatt på fersken på Kiwi Brennåsen. Han fikk et forelegg fra politiet.

23.30: Restaurantbråk i Rådhusgata i Kristianand. En 26 år gammel mann ble innbrakt etter å ha nektet å fjerne seg.

23.48: En ungdom på 18 år sparket i en bil i Strandgata i Lillesand. Han ble stoppet, men nektet. I stedet erkjente å ha røykt hasj.

23.52: To menn på 19 år ble innbrakt for bruk av narkotiske tabletter i Vennesla.

23.55: En mann skalø ha lusket rundt sykehjemmet i Mandal. Han var forsvunnet da politiet kom fram.

00.05: En 17 år gammel mopedfører kjørt uten lys, med flatt dekk og mot kjøreretningen i Marnarveien i Mandal. Han er anmeldt.

00.46: Slagsmål på utested i Vennesla. En kranglete gjest ble roet ned og kjørt hjem.

00.56: En beruset person stoppet biler i Sandmyra i Lillesand. Da politiet kom til stedet, var han vekk.

01.21: En kraftig beruset kvinne støttet seg til en lykestolpe i Grågåsveien i Vågsbygd.

Den 68 år gamle kvinnen ble kjørt hjem til familie.

01.29: Rødt lys i Flekkerøytunnelen slo inn fordi noen stjal et brannslukningsapparat. Alarmen ble automatisk utløst. Det er ikke kameraer i tunnelen som kan identifisere gjerningsmannen.

02.08: Slåssing på Bedding i Lillesand. Politiet kom litt senere. Det hadde roet seg noe, men var fortsatt litt ampert.

02.18: Russebilen til en jentegjeng ble veltet i Kirkegata i Farsund utenfor en pizzarestaurant. Bilen ble løftet tilbake, men da sprakk bensintanken. Brannvesenet måtte spyle vekk bensin. Politiet har navnet på en mistenkt person.

03.12: Politiet fikk melding om at Tollvesenet i Flekkefjord hadde kontrollert båt som lå til kai. Den hadde kommet fra England via Helgoland og var på vei til Stavanget. Tollvesenet beslagla 16 liter brennevin, 49 l vin, en del øl og sigaretter om bord. 73-åringen i lystbåten fikk en bot på 10.000 kroner. Mannen er østfra.

04.15: Innbrudd i Vågsbygd båtservice i Kongsgård allé. Uvisst hva som er stjålet fra båtopplaget.

07.48: En mann som kom fra Danmark og skulle hente sin parkerte bil i parkeringshuset i Slottsquartalet, fikk seg en overraskelse. Da han kom bort til bilen, lå en mann og sov inne i kupeen. Det viste seg å være en 35-åring. Han hadde «gjort klar» for å stjele bilen, men hadde tatt seg tatt seg en lur først.

I løpet av kvelden og natta ble det beslaglagt to laksegarn, et ved Tregde i Mandal og et nederst i Kvina i Kvinesdal. Slike flytegarnen er ulovlige og blir beslaglagt av politiet.