LINDESNES: — Jeg er en godte-gris. Når suget er som verst og jeg er hol som bare det, er jeg sikker på jeg kunne ha krøpet flere kilometer bare for å få tak i sjokolade, betror Janne Thorsen fra Buhølen i Lindesnes og legger til at sjokolade, det må hun ha, og det spiser hun hver eneste dag.Like før helgen handlet hun inn to firepakninger med Kvikk-Lunsj.- Jeg har ikke råd til å dra på fjellet i påsken, og fant ut at jeg fikk feire påsken hjemme i vårsola. Men uansett hvor en befinner seg i påsken, hører liksom Kvikk-Lunsj med. Derfor kjøpte jeg to store pakker med Kvikk-Lunsj på en av butikkene på Vigeland, forklarer hun.- Jeg merket at sjokoladen var litt sterkere enn vanlig sjokolade. Da jeg så etter, oppdaget jeg at kjeksen manglet i sjokoladen. Kjeksen var borte vekk, smiler Janne.- Var det ikke kjeks i Kvikk-Lunsjen? spør informasjonssjef i Kraft Foods Norge, Irene Gulbransen. Kraft Foods Norge.Hun forteller atKvikk-Lunsj påskeproduktet foran noe. - I snitt spiser nordmenn ni Kvikk-Lunsj i løpet av året, og to til tre i perioden fra vinterferien til påskeferien, sier hun, og lover på eget initiativ at Thorsen litt ekstra sjokolade til påske.hanne.christine.boro@fedrelandsvennen.no