KRISTIANSAND: Mannen var svært så brysom utenfor utestedet Havana ved 02-tiden natt til lørdag. Han forulempet vaktene, og da politiet ble tilkalt, gjøv han like godt på betjentene. Han ble satt i arrest og anmeldt for vold mot politiet og slåssing på stedet. En annen person var også delaktig, og det vil bli vurdert anmeldelse mot ham senere.

15-åring tatt på fersken

LILLESAND: En 15 år gammel gutt ble oppdaget i det han brøt seg inn på Meiers Videobar i Lillesand like før midnatt fredag. En person sto og holdt tyven mens han ringte politiet, men 15-åringen klaret å vri seg løs og forsvant. Da politiet ankom fant de ham imidlertid i nærheten, og fikk overlevert lillesandsgutten til barnevernsvakten i Kristiansand. En dør ble ødelagt i innbruddet.

Pasient slo seg vrang

ARENDAL: Pasienten lagde bråk og oppførte seg ganske så truende, dermed måtte de ansatte be politiet om bistand. Episoden fant sted ved avrusningssenteret på Klinkenberg i Arendal klokken 00.44 natt til lørdag. Mannen, som er fra byen og midt i 30-årene, ble tatt i arrest og anmeldt for forholdet. Ingen kom fysisk til skade.

Promillekjørte i Vanse

FARSUND: En kar i begynnelsen av 20-årene hadde ikke rent blod i årene da han var ute på en kjøretur i Vanse klokken 03.15 natt til lørdag. En patrulje fattet mistanke om promillekjøringen, og mannen ble pågrepet og tatt med for blodprøve.