**FARSUND: Tyv tatt

16.05** Politiet fikk melding om en mistenkelig person som lusket rundt på Listaheimen alders— og sykehjem. Politiet sendte en patrulje til stedet for å ta en titt. Mannen var ruset og bar på en parabolantenne. Han ble pågrepet og transportert fra Lista til Kristiansand hvor han ble satt i arresten. Mannen er mistenkt for tyveri. Detaljene i saken er ukjent.

**KRISTIANSAND: Skademelding-hjelp

17.30** Personbil påkjørt av en trailer på Vesterveien. Ingen personskader. Politiet kom til stedet og hjalp til med å skrive ut skademelding.

**KRISTIANSAND: Beruset mann på rutebilstasjonen

17.56** Politiet tok inn en beruset person som lå rett ut på rutebilstasjonen.

**FARSUND: Kjørte på syklist

19.30** Politiet fikk melding fra en bilist som hadde kjørt på en mann ved Skeime på Lista. Mannen stod midt i veien, på den gule stripa, med en sykkel. Det var mørkt, og syklisten hadde ikke refleks. Melder forklarer politiet at han traff framhjulet på sykkelen. Syklisten ble tilbudt skyss til legevakt, men takket nei til det. Det ble materielle skader på bil og sykkel.

**LILLESAND: Knuste rute på skolen

23.00** Et vindu er knust på Borkedalen skole. Det var bare det ytterste laget som var knust, så ingen uvedkommende har vært inne.