20-åringens tredje scoring for sesongen så ut til å sikre tre viktige poeng for Lillestrøm, men da Bassel Jradi forærte Fitim Azemi en mulighet til å utligne fra tre meter takket spissen med å sikre poengdeling for hjemmelaget.

— Det var deilig å utligne. Det var kjipt at vi ikke holdt oppe trykket etterpå. Alt i alt er det fortjent med ett poeng til hvert av lagene, sier hjemmelagets målscorer til TV 2. Bodø/Glimt dominerte i det som må sies å ha vært en sjansefattig første omgang. Azemis avslutning etter 26 minutter var det første av farligheter som dukket opp i Bodø, men Marius Amundsen blokkerte skuddet til corner.

Patrick Berg hadde en avslutning i nettveggen tre minutter senere, men første omgang kommer nok til å huskes best for skaden til Ole Martin Rindarøy. LSK-spilleren ble liggende etter en kollisjon på en corner, og var tydelig omtåket etter smellen som endte med at 21-åringen måtte byttes ut til fordel for debutant Gary Martin.

I annen omgang lot de to lagene fotballen tale for seg. Mohammed Ofkir var først ut med det en forløsende scoring. 20-åringen har ikke scoret siden starten av juli, men da han først skulle score var det vakkert. LSK-spilleren dro seg innover i banen fra venstre før han banket ballen høyt opp i venstre hjørne til 1-0 etter 49 minutter. (©NTB)