**ARENDAL: Røyklukt

01.23:** Det meldes om røyklukt i Asdal. Brannvesen og politi konkluderer med at det er forbrenningsovn kombinert med kulde som har ført til lukt og røyk.

**KRISTIANSAND: Mann mistenkt for ruskjøring

03.16:** En bilist ble stoppet av en politipatrulje i Kjos Ringvei. Den mannlige føreren, født i 1958, mistenkes for ruskjøring. Det ble gjort beslag av mannens førerkort, og mannen ble kjørt for å avgi utvidet blodprøve.

**GRIMSTAD: Branntilløp

08.54:** Politi og brannvesen har vært ute på et mindre branntilløp i Reddalsveien der et teppe hadde tatt fyr i forbindelse med vedfyring.

**MANDAL: Trafikkuhell på E 39

08.57:** To biler var involvert i en ulykke like øst for Kirkeheitunnelen. Politiet beslagla førerkortet til en av bilistene. Ingen personer kom til skade i uhellet. Veien ble stengt en kort periode i forbindelse med bilberging. Klokka 09.40 var bilene fjernet og trafikken gikk som normalt.

**ARENDAL: Pågrepet for skilt-tyveri

11.05:** En person ble pågrepet av politiet ved Harebakken, mistenkt for å ha stjålet skilt fra en bil.

**KRISTIANSAND: Stjal tilhenger

15.51:** En tilhenger med registreringsnummer PY9907 ble stjålet fra Barstølveien.

**KRISTIANSAND: Gutt gikk på E 18

15.53:** Politiet fikk melding om at en mindreårig gutt gikk på E 18 mellom Ikea og Sørlandssenteret. Han var ifølge innringer til fare for både trafikken og seg selv. Politiet rykket ut, men da de kom var gutten borte.

**KRISTIANSAND: Savnet hund

16.01:** Politiet fikk melding om at en sort Border Collie med tre hvite labber og hvitt bryst er savnet fra Søm i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Mann til sykehus etter trafikkulykke

16.38:** Les egen sak.

**LINDESNES: Krasjet i stolpe på E 39 — hardt skadet

17.28:** Les egen sak.

**TVEDESTRAND: Skjøt raketter fra boligblokk

18.08:** Politiet fikk melding om at det ble skutt raketter ut av vinduet på ei boligblokk i Tvedestrand. Rakettene skal ha truffet biler.