Sangeren vil gjerne se at Jamie Spears — som er medansvarlig for hennes personlige og profesjonelle forretninger etter hennes sammenbrudd i fjor - driver det nye spisestedet når hans oppgave har tatt slutt.- Britney ville bare gi ham noe nyttig som et tegn på hennes takknemlighet. Etter alle opp- og nedturene vet hun at han alltid vil hennes beste, sier en kilde ifølge den britiske avisa The Mirror.

Britney åpnet restauranten Nyla i New York i 2002, men det gikk ikke så bra. Nå planlegger hun å selge soulfood på det nye stedet i Los Angeles.

Soulfood er populær i sørstatene i USA - Britney kommer fra Kentwood i Louisiana - og inkluderer retter som stekt kylling, spareribs, bønner og søtpoteter.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Jamie vil at en dommer skal gjennomgå forretningsavtalen når verdensturneen til Spears slutter i november.

— Jamie kan ikke spørre dommeren om å avslutte avtalen - bare gjennomgå den. Dommeren vil deretter bestemme om Britney skal få igjen kontrollen over livet sitt, sier en kilde.

Jamie tror at Britney - som for tiden har delt omsorg for sine to barn med sin eksmann Kevin Federline, Sean Preston (3) og Jayden James (2) - nå er sterk nok til å ta vare på seg selv. (©NTB)