KRISTIANSAND: — I Arendal har det vært litt heftigere enn det pleier å være, men totalt sett har det vært ei helg på det jevne. Det var langt verre forrige helg, sier Osaland.

Like før klokken halv ett ble politiet oppringt av en oppgitt huseier i Arendal som hadde en gjeng med ungdommer utenfor huset.

— Meldingen gikk ut på at de spydde og herjet ved trappa til huseieren. Generelt var det fryktelig mye berusede ungdommer på byen i Arendal i natt, og politiet måtte prioritere. Vi var derfor ikke på stedet før nærmere klokken ett, men patruljen måtte etter hvert gi opp og be dem klare seg på egen hånd, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

Klokken 23.24 rykket politiet ut til Kiwi på Nyli, hvor de fant en overstadig beruset mann liggende bak butikken. Mannen ble sendt til sykehuset med ambulanse.

Totalt måtte åtte personer tilbringe deler av natten i arresten i Arendal.

— De som var på jobb i natt sa det var noe amper stemning. Det burde kanskje vært flere i arresten. Tre av de åtte som ble brakt inn sitter her ennå. Men det er vel ikke så mye mer enn vanlig, opplyses det fra politivakta i Arendal.

Her er noe av det politiet i Agder har gjort natt til søndag:

**KRISTIANSAND: Knuste vindu

00.51:** Det ytterste laget i et vindu i Henrik Wergelands gate ble knust av en ukjent gjerningsmann.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

00.58:** Politiet fant en mann som hadde blitt slått til i ansiktet. Han ønsket ikke å anmelde saken og ble derfor sluppet av på legevakten av patruljen.

**KRISTIANSAND: Laget bråk ved Pir 6

01.09:** Vaktene ved Pir 6 måtte ta seg av en vanskelig gjest som laget bråk. Da patruljen ankom stedet etter kort tid var vedkommende forduftet.

KRISTIANSAND: Urinerte ved hotell

01.18: En person som urinerte utenfor Skagerrak hotell ble anmeldt og vil få et forelegg tilsendt i posten.

ARENDAL: Bortvist fra nattbussen

01.20: Sjåføren av nattbussen ringte politiet da han ikke kom til enighet med to passasjerer angående betalingen. Politiet var på stedet og noterte ned navnene på de involverte. En av dem ble bortvist fra bussen.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

01.09:** En 18-åring fra Kristiansand ble pågrepet ved Parko da det viste seg at han var i besittelse av fem gram hasjisj. Mannen vil trolig slippe unna med et forelegg.

KRISTIANSAND: Lagt i jern på Leopold

01.57: En vanskelig gjest ble lagt i jern av vaktene på Leopold. Politiet dro til stedet og kjørte 18-åringen i retning bopelen hans i Lillesand.

GRIMSTAD: Bil av veien

01.58: To gutter havnet i grøfta med en bil ved Homborsundsveien. En av guttene blødde litt fra munnen, men ble ikke alvorlig skadet.

ARENDAL: Tatt med narkotika

02.03: En mann ble innbrakt av politiet fra Castelle for å være i besittelse av narkotika. I samme slengen tok patruljen med seg en annen som laget bråk ved samme utested. Begge ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu i drosje

02.24:** En 20 år gammel mann ble anmeldt for skadeverk etter at han knuste ei rute i en drosje. Mannen ble satt i arresten. Årsaken til ruteknusingen er ukjent.

FLEKKEFJORD: Kvinne slått ned

02.26: En kvinne som skal ha blitt slått ned ved Maritime hotell ble kjørt til legevakta av politiet. Gjerningsmannen ble navngitt og kvinnen vil vurdere å anmelde hendelsen.

**KRISTIANSAND: Laget kvalm på Harveys

02.35:** En overstadig beruset gjest ble tatt med til politistasjonen etter å ha laget bråk på Harveys i Tollbodgaten.

ARENDAL: Slagsmål

02.37: To polske statsborgere og en arendalitt ble anmeldt for å lage bråk på offentlig sted etter slagsmål ved Syrdalens hjørne. De tre er 23, 24 og 27 år gamle.

KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring med firehjuling stjålet fra Røde Kors

ARENDAL: Ødela speil på ambulanse

02.50: Eieren av en ambulanse ringte politiet etter at en 18 år gammel kvinne ødela sidespeilet på bilen. Eieren vil vurdere å anmelde saken.

**GRIMSTAD: Tatt for bråk

02.52:** En mann på 25 og en på 18 ble innbrakt og anmeldt etter å ha laget bråk i Juskestredet.

GRIMSTAD: Tatt for urinering

03.37: I løpet av få minutter ble fem personer anmeldt for diverse overtredelser i Grimstad sentrum. To ble tatt for urinering, to for drikking på offentlig sted og en for å ha laget bråk.

**FLEKKEFJORD: Slått ned

03.56:** En mann skal ha blitt slått ned utenfor Hotell Maritim i Flekkefjord. En lokal kjenning ble utpekt som gjerningsmannen. Hendelsen vil trolig bli anmeldt.

MANDAL: Anmelder drosjepassasjer

04.32: En drosjesjåfør kommer til å anmelde en passasjer som ikke ville betale etter en tur til Sør-Audnedal. Politiet har fått navnet på den mistenkte.