SØGNE: Eksplodert oljeovn

21.50: Brannvesenet i Søgne sendte en mann ut for å sjekke en eksplodert oljeovn på en hytte. Ingen brann på stedet. Ovnen skal ha eksplodert når personen satte den på. Litt olje skal ha kommet på gulvet, men ingen ble skadet.

ARENDAL: Innbrudd

21.47: Melding om innbrudd i en bolig på Tromøy. Politiet undersøker åstedet.

GJERSTAD: Bilfører anmeldt

20.05: Mannlig bilfører anmeldt for kjøring med bil uten gyldig førerkort og i påvirket tilstand.

TVEDESTRAND: Bil kjørte i fjellvegg

17.52: Les egen sak her.

KRISTIANSAND: Kø og kjøretøy flyttet midtdeler

17.00: Et kjøretøy har flyttet midlertidig midtdeler i østgående løp i Baneheitunnelen på E 18. Vegtrafikksentralen er varslet om forholdet.

– Vi har folk på vei ut dit for å rette opp i det, sier trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen Anne Lande.

Fredag ettermiddag har flere tipset Fædrelandsvennen om lang kø i begge retninger i Kristiansand.

Hun sier at det var en del trafikk og kø i sentrum tidligere i dag, men at det i 17-tiden var fin flyt i trafikken.

– Det var et trafikkuhell på Bjørndalssletta, men det skal ikke ha forårsaket noe kø. Køen er nok på grunn av at det har vært mange som skal hjem, og at det har vært mye rush-trafikk, sier Lande.

På Bjørndalssletta klinket to biler inn i hverandre. Politiet har ikke vært involvert.

ARENDAL: Tyveri

15.50: Dame anmeldt for tyveri av klær fra klesbutikk på AMFI Arendal.

ARENDAL: To mopeder involvert i ulykke

15.38: Les egen sak her.

KRISTIANSAND: Påkjørsel bakfra

15.07: Les egen sak her.

ARENDAL: Påkjørsel bakfra

11.43: På fylkesvei 420 på Salverød har det vært et mindre trafikkuhell. Det har vært en påkjørsel bakfra. En av de involverte har smerter i rygg/nakke. Politi og ambulanse på stedet.

KRISTIANSAND: Tre kvinner og to menn pågrepet i Markens – anmeldt for trusler mot politiet

03.34: Politiet måtte hente forsterkninger fra Grimstad da fem personer av utenlandsk opprinnelse ble arrestert av politiet i natt. Utgangspunktet var bråk i forbindelse med en fest i området Markensgate-Kongens gate.

– Vi fikk melding om en legemssak, mulig kroppskrenkelse, og fikk kontakt med mistenkte kvinne. Men mange berusede ungdommer blandet seg inn, og oppførte seg til dels aggressivt, sier operasjonsleder Audun Eide, som måtte sette inn fem patruljer for å få kontroll på situasjonen.

Tre kvinner og to menn i alderen 18 til 23 år ble pågrepet.

– Det var svært ampert. De vil bli anmeldt for trusler og ordensforstyrrelse. De nektet også å oppgi personalia og å følge politiets pålegg. I tillegg anmeldes de for forulempning og hindring av politiet.

– Dette er folk vi kjenner til fra før, folk som lager bråk og mangler vanlig folkeskikk, folk som ikke følger samfunnets lover og regler, sier operasjonslederen.

VEGÅRSHEI: Bilbrann i Eikåsveien ved Selåsvatn

02.47: Østre Agder brannvesen rykker ut for å slokke en bilbrann i Eikåsveien, og har kontroll på brannen klokka 03.10 i natt. Det var bileiers sønn som varslet om brannen. Politiet får opplyst at bilen, en Ford Focus, har stått der en stund. Ingen ble skadet i brannen. Årsaken til brannen er ukjent. Personer er avhørt på stedet og politiet har opprettet sak på forholdet.

Fra brannen på Hisøy i natt. Foto: Baard Larsen, Frolendingen

ARENDAL: Huset totalskadet i brann

01.08: Kun en beboer i huset i Kirkeveien på Hisøy. Sjekket av helsepersonell og er uskadet. Klokka 01.08 i natt melder brannvesenet at de har kontroll på brannen. Saken etterforskes av politiet i Grimstad. Les hele saken om husbrannen her.