Innbrudd i bil

I Kristians 4. gate i Kristiansand ble det på morgenkvisten begått innbrudd i en bil. Et vitne skal ha sett ugjerningen og meldt det til politiet. Ingen er foreløpig pågrepet, i følge politiet.

Tyveri i hytte

Tre hytter ble utsatt for tyveri ved Bjelland på Haugland. Politiet fikk meldingen klokken 10:10 fra eieren som eide alle tre. Det skal blant annet ha blitt stjålet sprit og øl. Verandadørene har trolig ikke vært låst. Ingen er siktet i saken.

Brann i lager

Klokken 10:18 fikk politiet melding om at det brant i en lagerbygning på Moholt i Grimstad. Brannen startet trolig i en traktor som stod i bygningen. Det er brent litt i taket og bygningen har ellers fått røykskader, men det skal ikke være omfattende. Trolig ikke påsatt.

Innbruddsforsøk

Et vitne fikk ved 12:16-tiden øye på to personer som prøvde å begå innbrudd ved Bydalssløyfen i Kristiansand. En patrulje ble sendt til stedet, men personene kom seg unna, trolig da naboene fikk øye på dem.

Dieseltyveri

I løpet av natten har noen tatt seg inn hos Repstad Maskin i Birkedalsveien i Søgne. Gjerningsmennene brøt seg inn i et dieselanlegg, hvor de greide å tappe en ukjent mengde diesel. Politiet fikk melding om det klokken 12:42.