Promillekjøring i båt

GRIMSTAD: En mann i midten av 40-årene ble tatt for kjøring av båt i påvirket tilstand i Grimstad havn. Det var en rutinemessig kontroll foretatt av en politibåt i 22-tiden i går kveld. Mannen er fra Oslo.

Truet med kniv

ARENDAL: Klokken 23:30 pågrep politiet en mann i midten av 30-årene, for trusler med kniv. Mannen skal ha truet én eller flere personer i en bil, men ingen skal ha blitt skadet. Saken etterforskes.

Narkotatt

KRISTIANSAND: En mann i midten av 30-årene ble i 3-tiden i natt pågrepet av politiet for besittelse av mindre mengder narkotika, trolig amfetamin. Politiet karakteriserer mengden som brukerdoser.

Skadeverk og innbrudd

ARENDAL: Noen har brutt seg inn hos Trygve Jensen Murer ved Industritoppen på Stoa i Arendal. Noen har ødelagt vinduet for å komme seg inn, og alarmen ble utløst. Det er usikkert om noe har blitt tatt.

Trafikkuhell

GRIMSTAD: En bil kjørte i en midtrabatt på E18 utenfor Grimstad klokken 7:50 i dag morges. Politiet mistenker at mannen har kjørt i påvirket tilstand. Ingen ble skadet i ulykken og politiet er ikke sikre på de materielle skadene. Politiet opplyser at det er mye kontroll i dette området.

Promillekjøring

ARENDAL: En UP-patrulje stoppet en mann mistenkt for promillekjøring ved Randekleiv i Arendal. Mannen er 20 år og kommer fra Arendalsområdet. Mannen ble stoppet i 8:20-tiden i dag morges.

Mopedulykke

LISTA: En moped har kjørt inn i baken på en bil utenfor Lista videregående skole. Ulykken skjedde rett etter klokken 09:00 i dag morges. Politiet melder om mindre personskader, men har foreløpig ingen flere detaljer.