Brann i villa

ARENDAL: Ved 01.30-tiden natt til fredag fikk politiet melding om brann i en enebolig i Stensåsen terrasse i Arendal. Ifølge huseieren, som hadde klart å redde seg ut av boligen, brant det på loftet. Brannvesenet ble varslet og rykket ut til brannstedet. Etter kort tid hadde redningsmannskapene kontroll over brannen, men det var fortsatt stor røykutvikling i huset. Brannen ble til slutt slukket, men huset er ifølge politiet ubeboelig. Mest sannsynlig startet brannen i det elektriske anlegget.

Mann gikk amok mot bil

KRISTIANSAND: En nabo på Ålefjær måtte kontakte politiet da en rabiat person gikk amok mot sin egen bil natt til fredag. Politiet rykket ut til stedet og overrasket mannen som dermed stakk til skogs. Politiet lekte katt og mus med mannen i nesten en time før han ble pågrepet. Dermed ble han brakt til sykehus for mental sjekk.

Politiet fikk melding om episoden ved 02.30 tiden.

Slåsskamp i markens

KRISTIANSAND: To jenter havnet i klammeri med en gutt i sentrum av Kristiansand natt til fredag. Det var den ene venninnen som varslet politiet. Ordensmakten kom til stedet og skilte slåsshanene. Begge parter ble fraktet vekk fra sentrum. Politiet fikk melding om slåssingen klokken 03.53.