MARNARDAL: Påkjørsel ved Manneskaret

**RISØR: Innbrudd på hytte

13.03** Forbipasserende oppdaget at det hadde vært innbrudd på en hytte på Gloppe. En 32 tommers Sony-tv, en parabol, dvd-spiller, oppvaskmaskin, ekkolodd samt drikkevarer og sigaretter var stjålet. Eieren av hytta er utenbys fra.

VALLE: 12-årig bilist tatt av politiet

**GRIMSTAD: Solgte sprit og sigaretter fra trailer

13.44** To menn fra Litauen er satt i arresten i Arendal etter å ha blitt tatt på fersk gjerning i det de solgte sigaretter og sprit fra en trailer på E18 like ved avkjøringen til Homborsund.

**LYNGDAL: Nasket på Mega

13.51** En mann med utenlandsk statsborgerskap ble tatt for å ha stjålet varer for 98 kroner på Mega i Alleen. Han ble tatt med til lensmannskontoret for at politiet kunne finne ut av om han hadde oppgitt riktige personalier, noe han hadde. Dermed ble han løslatt og anmeldt av butikken.

FARSUND: Gutter (14) kjørte av veien

**VENNESLA: Kjøretøy avskiltet

14.00** To kjøretøyer ble avskiltet av politiet fordi de ikke hadde vært på kontroll og manglende trafikkforsikring.

**GRIMSTAD: Ulovlig fyrverkeribruk

15.22** Det ble meldt om at fyrverkeri hadde blitt skutt opp i Haugenesveien. Da politiet kom, fant de ingen. Det samme skjedde nærmere klokken 18, heller ikke da fant politiet gjerningspersonene.

**VENNESLA: Stjal bilskilter

15.42** To bilskilter med nummer PP 27486 er stjålet fra Lundeveien.

**GRIMSTAD: Nektet å betale restaurantregning

16.07** Tre kjenninger av politiet spiste mat for 774 kroner på en restaurant i Storgaten. De hadde ikke penger til å betale, men da politiet kom, lovet de å gjøre opp for seg. Hvis ikke vil de bli anmeldt av innehaveren. Mennene er 31, 41 og 47 år gamle, henholdsvis fra Grimstad, Grimstad og Arendal.

**EVJE: Skadet campingvogn

16.22** Noen har forsøkt å ta seg inn i en campingvogn på Odden camping uten hell. Døra i vogna var bortimot ødelagt.

**KRISTIANSAND: Kastet egg på bil

17.00** Ungdommer kastet egg på forbipasserende biler fra gangbroa på Vesterveien. Politiet rykket ikke ut, men fikk heller ikke flere enn én klage på eggkastingen.

**VENNESLA: Råning på bensinstasjonen

18.39** Politiet fikk klager på spoling og råning utenfor Hydro Texaco på Vigeland. Politiet var da fvn.no snakket med dem på vei til stedet.

**GJERSTAD: Fikk forelegg i fartskontroll

21.30:** UP gjennomførte en laserkontroll mellom klokken 20 og 21.30 på riksveg 418. Et forelegg ble skrevet ut til en bilfører som kjørte i 75 kilometer i timen i 50-sonen.

**ARENDAL: Ulovlig fyrverkeri

22.20:** Mellom klokken 19 og 22.20 fikk politiet meldinger om syv tilfeller av oppskyting av raketter. I Grimstad, Risør, Birkeland og Arendal har det i løpet av kvelden blitt meldt om ulovlig oppskyting. Ingen er hittil blitt pågrepet.

**SØGNE: Innbrudd i båt

21.50:** Politiet pågrep tre personer i forbindelse med et innbrudd i en båt i Solta båthavn. De ble torsdag kveld avhørt ved Søgne politistasjon.