KRISTIANSAND: Betjeningen ved Havanna restaurant i Vestre Strandgate i Kristiansand måtte be om hjelp fra politiet da en rebelsk pubgjest ikke ville forlate utestedet. Den fulle mannen hadde kranglet med betjeningen i lang tid da politiet fjernet ham klokken 00.30. FARSUND: Like før klokken 01 natt til søndag kom det melding om slagsmål ved Pakkhuset i Farsund. Men da politiet kom til stedet etter ti minutter var slagsmålet over og ingen personer tilstede.

LILLESAND: En bilfører i Høvåg ringte politiet ved 01 tiden natt til søndag og fortalte at en bil lå på taket i grøfta ved Vesterhus. Ifølge tipseren var det ingen personer i bilen og motoren var kald. Bilen var ikke til hinder for trafikken.

KRISTIANSAND: Like før klokken 02 fikk politiet melding om at det var full slåsskamp på gang i Sjekteveien i Vågsbygd utenfor Kristiansand. Da politiet ankom stedet like etter var slåsskjempene forsvunnet.

KRISIANSAND: Politiet måtte hjelpe betjeningen ved Ernst Hotell i Kristiansand å fjerne en pubgjest som var gått i vranglås. Den kranglete mannen ville ikke forlate utestedet på oppfordring, og måtte fjernes med makt. Episoden skjedde like etter klokken 02. KRISTIANSAND: En huseier på Mosby ringte politiet like før klokken 03 natt til søndag. Ifølge innringeren hadde en besøkende oppført seg ekkelt og måtte fjernes av politiet.