Innbrudd på avfallsanlegg

VENNESLA: Klokken 07.41 fikk politiet melding om at ubudne gjester hadde besøkt avfallsanlegget på Støleheia. Ifølge politiet er det usikker hva tyvene har fått med seg, men det er blant annet stjålet en PC-pro sjektor. Politiet gjør åstedsundersøkelser torsdag formiddag.

Påhengsmotor stjålet

GRIMSTAD: En 30 hesters påhengsmotor ble stjålet fra en båt i opplag utenfor et hus på Fevik natt til torsdag. Tyvene fikk med seg motoren ved å klippe av festeanordningene til båten. Politiet fikk melding om tyveriet klokken 07.39. Trafikkulykke i Risør

RISØR: I løpet av natt til torsdag kjørte en bil i fjellveggen ved Bossvika. Bilen ble totalskadet, men sjåføren pådro seg ingen personskader. Det ble foretatt rutinekontroll av sjåføren. Denne viste ingen tegn på promillekjøring.

Kvinne falt i Pollen

ARENDAL: Klokken 02.39 får politiet melding om at en 28 år gammel kvinne har falt i vannet i Pollen. En patrulje reiser straks til stedet. Den sterkt berusede kvinnen har da klart å komme seg opp av vannet. Ifølge politiet er det ikke mistanke om at noe straffbart har skjedd.