OSLO / KRISTIANSAND: For to uker siden ble ti personer filmet i Kristiansand i forkant av den FEM-sendte serien "Trinny & Susannah — oppdrag Norge".

Nå skal kristiansanderne få en skikkelig makeover i Oslo.

— Jeg tror det blir kjempegøy. Men det er ikke sikkert at de har samme klessmak som meg, sier en av deltakerne, Lise Moss, til fvn.no.Programleder Susannah Constantine forklarer programkonseptet slik:

— Vi har møtt mange forskjellige og interessante kvinner. De fleste av kvinnene vi møter er som råmateriale. Det er mye der, men de får ikke ut hele sitt potensial. Det er noe vi finner over hele verden og det er ikke annerledes i Kristiansand.

Deltakerne ble fløyet inn til Oslo i dag og i morgen får deltakerne sin drømmedag.

Lise Moss.

— Jeg sendte søknad i november og ble innkalt til intervju i desember. Da jeg fikk vite at jeg var med, så hoppet jeg i stolen. Jeg har sett noen få av programmene deres og jeg synes at de er så positive. Jeg trenger noe ordentlig positivitet, forteller en av deltakerne i programmet, Lise Moss.Drømmedagen innebærer klær, sminke, stylist, og ikke minst programlederne Trinny og Susuannah.

— Jeg tenker at dette blir "once in a lifetime". Programmet skal komme på tv gjennom 40 programmer utover våren med ulike nordmenn. Totalt er 120 nordmenn med, sier Moss.

Under innspillingen i Kristiansand 11. januar ble det gjort opptak på flere forretninger i byen, deriblant hos Dampbakeren og Entré.