KRISTIANSAND: — Jeg tenkte at vi som driver butikker, må greie å samle inn det beløpet som armeen risikerte å tape. Nå har heldigvis "misforståelsen" blitt ordnet opp i og armeen får plass å stå med gryta. Men jeg oppfordrer fremdeles til kronerulling, sier Nygaard, som er ansatt i Auds Hudpleie.

doc67d5v36tnw1rhxsgiv9.jpg Foto: Torstein _en

— Frelsesarmeen gir penger til de som ikke har det så lett. Da må vi kunne gi til Frelsesarmeen, sier han.

11 butikker

Søndag kveld hadde 11 butikker allerede varslet at de skulle sende 1000 kroner. Nygaard regner med det tar av mandag. Selv skal han bruke mandagen til å få fart på kronerullingen.

— Jeg håper og tror alle vil bidra. Da kan kundene samle inn over 200.000 og vi som driver butikker kan gi omtrent samme beløp, sier Joachim Nygaard.

Utfordrer Kvadraturen

Auds Hudpleie har også butikker i byen, og Nygaard mener Kvadraturforeningens medlemmer bør henge seg på- — Det er en kraftig rivalisering mellom Kvadraturen og senteret. Jeg oppfordrer derfor alle Kvadraturens butikker til også å gi en 1000-lapp. Jul og Frelsesarmeen hører sammen. Selv føler jeg ikke det blir jul før jeg har vært en tur til julegryta med gave, sier Nygaard.