KRISTIANSAND: – Jeg har ikke landet enda. Det er fortsatt like fantastisk. Jeg går bare rundt og nyter leiligheten, sier Kristin Husdahl (43) til Fædrelandsvennen.

Se TV2s videoreportasje øverst i saken!

Alenemoren hadde vært med sin syke datter Stine på et behandlingsopplegg i Oslo. Da hun kom hjem igjen så leiligheten helt annerledes ut.

– Hvordan jeg skal takke dem aner jeg ikke. Dattera mi synes også det er helt fantastisk, forteller Husdahl.

Fikk Bieber-rom

Dattera Stine fikk nemlig et eget rom preget av sangstjernen Justin Bieber.

FIKK SJOKK: Her går alenemoren Kristin Husdahl (43) inn i leiligheten sin på Hellemyr for første gang etter at venninnene har pusset den opp. Hun ante ingenting om stuntet. Foto: FOTO: Skjermdump TV2

– Det var masse plakater av Bieber, og ei bok om han. For Stine var det et drømmerom. Hun sov godt i natt, for å si det sånn, sier alenemoren til Fædrelandsvennen.Husdahl hadde drømt om å pusse opp lenge. Det ble en vanvittig overraskelse da hun intetanende åpnet døra til leiligheten på Hellemyr onsdag kveld.

– Jeg får ikke puste, sa hun til tv2.no.

Privatsjåfør

De satt på kveldsflyet fra Oslo og landet i Kristiansand onsdag kveld. På Kjevik ble de møtt av en dresskledd privatsjåfør som kjørte dem hjem til leiligheten. Da fikk alenemoren sjokket.

To av venninnene hennes hadde brukt de tre ukene godt for å gi alenemoren overraskelsen. Lokalt næringsliv og gode venner pusset opp hele Husdahls leilighet.

– Hun stiller alltid opp. Hun setter seg selv til side og hjelper andre, sa Elin Anita Verdal til tv2.no.

Kostet 200.000 kroner

I løpet av de tre ukene hun var borte fikk leiligheten en totalrenovering til en verdi av 200.000 kroner.

– Hun vil ikke ta imot hjelp. Ettersom hun var ute av huset og vi hadde nøkkel, så gjorde vi dette, forteller Verdal videre.

STOD BAK: Elin Anita Verdal sier til tv2.no at Husdahl alltid hjelper andre, og fortjente å få en skikkelig overraskelse selv. Foto: FOTO: Skjermdump TV2

Med hendene foran munnen og tårer i øynene gikk alenemoren rundt og så at både kjøkken, stue, soverom og bad har fått et grundig ansiktsløft mens hun var i Oslo med sin syke datter.– Det er helt utrolig. Helt utrolig. Jeg er kjempeglad, avslutter Husdahl.