Er det "dejligt å være norsk i Danmark"? — Ja!!!

Hva gjorde at du søkte Idrætshøjskolen Ikast? - Tilfeldigheter gjorde at jeg endte opp akkurat i Danmark. Etter tre år på videregående ville jeg ha et «friår» og prøve å satse på håndballen. Jeg fikk vite om høyskolen gjennom utdanningsmessa. I tillegg har et par av mine venner gått på skolen tidligere. Jeg angrer ikke, høyskole er fedt!

Hvordan er det å drive med håndball her? - Det er utrolig moro. Jeg vil si at nivået i Danmark er høyere, mer teknisk og taktisk. Det å komme til nye omgivelser har gitt påfyll av motivasjon og jeg utvikler meg stadig. Annenhver uke får jeg målvaktstrening av Jannick Green, Danmarks 2. målvakt på herrelandslaget. Denne sesongen skal jeg spille for FC Midtjyllands 2. divisjonslag, og gleder meg til det. Vi er hele tiden tett på ligaspillerne, da vi trener i samme hall og styrkerom. I tillegg er de noen ganger gjestetrenere på høyskolen.

Fortell litt om det du har oppnådd og dine mål videre. - På aldersbestemte lag var jeg med på det som fantes av sone-, krets- og bylag. Jeg har også vært innom ungdomslandslaget og har to landskamper for Norge. Målet videre er å fortsette å utvikle meg som målvakt og spille i eliteserien.

Du var også med i sommerens EM i beachhåndball i Randers. Hvordan var det? - Jeg har ikke spilt mye beachhåndball før, og var derfor litt nervøs. Men jeg ble tatt godt imot av både trener og spillere. EM er et minne for livet, en fantastisk begivenhet som jeg fikk lov til å ta del i. Vi kom på 6. plass, men det var bare små marginer som gjorde at ikke var i en semifinale.

Hvilke andre interesser har du? - Foruten å drive med håndball og trening, liker jeg å bruke min tid på venner og familie.

Hva er planene dine videre? - På videregående gikk jeg idrettslinja. Jeg tar nå instruktørkurs i foreningsfitness mens jeg er her i Danmark. Drømmen er å arbeide med barn. Jeg liker barn, så det valget er enkelt.