1.JPG Foto: Morten Boswarva
2.JPG Foto: Morten Boswarva
7.JPG Foto: Morten Boswarva

GRIMSTAD: Ved 23.40-tiden var nødetatene på plass for å ta hånd om mannen som hadde kjørt bilen. Mannen, som er i 40-årene fra Audnedal, kom ikke fysisk til skade i trafikkuhellet. Det er midlertidig 50-sone på stedet.

— Det er en bil som har kommet vestover som har kjørt over veien og ned i en grøft. Han har truffet en pumpestasjon for kloakk, sier innsatsleder Halvor Øymoen ved Grimstad politistasjon, til fvn.no.

Den involverte bilen, en Jeep Grand Cherokee, traff et pumpehus for kloakk. Det har lekket ut kloakk, og ifølge Fædrelandsvennens fotograf lukter det ille på stedet.

Se flere bilder øverst i saken!

— Det er en lekkasje. Brannvesenet er på stedet for å se på den, sier innsatsleder Øymoen.

Brannvesenet ble igjen på ulykkesstedet for å bistå i opprydningsarbeidet. I tillegg er kommunens vakt kalt ut til stedet.

Like før midnatt ble europaveien stengt i forbindelse med berging av ulykkesbilen. Politiet opplyser at veien vil bli åpnet kjapt.

— Det er for tidlig å si noen om årsaken til ulykken, opplyser politiet.

Ifølge operasjonsleder Per Lauvnes kan uhellet skyldes sykdom. Det er ikke mistanke om promillekjøring, men for sikkerhets skyld har mannen avlagt blodprøve. Politiet har også beslaglagt mannens førerkort.