EVJE/ARENDAL: Krattbrann

**LILLESAND: Innbrudd

12.53:** Uvedkommende skal ha tatt seg inn i en bolig i Lillesand, mens huseiervar i butikken. Tyven skal ha blant annet rotet rundt i sparebøssene til barnai huset og tatt med seg en del penger. Politiet melder at de har lite å gåetter.

**ARENDAL: Frastjålet bildekk

12.45:** På Saltrød har noen i løpet av natta stjålet fire dekk og felger som låi en ulåst garasje.

SONGDALEN: Kjørte uten førerkort

På E 39 ved Farvannet har en utrykningspatrulje stoppet en bil der den 29 årgamle bilføreren mangler gyldig førerkort. Han blir anmeldt for det.

FLEKKEFJORD: Promillemistanke etter mopedvelt

VEGÅRSHEI: Mann (25) omkom i ATV-ulykke

**LILLESAND: Hard på pedalen

18.47:** Up stoppet en bilist som måler en gjennomsnittsfart på 144.91 km/t fordelt på 2.25 km på E 18 Storemyr iLillesand. Mannen får fem prikker belastet på førerkortet og i og med han haren del fra før så blir han fratatt ”lappen”.

**ÅMLI: Råkjører

19.13:** På Åmli stopper Up en bilist som kjører 118.4 km/t i 80-sonen. Daryker førerkortet til en 26-åring fra Fyresdal.

**GRIMSTAD: Fylte prikkekvoten

20.03:** Nok en gang er Up på ferde og denne gang stopper en bilist på E 18, østfor Grimstad. Her måles farten til 113.84 kilometer itimen i 90-sonen og den 23 år gamle mannen fra Grimstad får seks prikker. Hanhar to prikker fra før og dermed blir også han fotgjenger en stund fremover.