Kidman fødte Sunday Rose i juli og hun sier i et intervju med magasinet America's Parade at det ikke vil bli noen oppslag i ukebladene eller intime bilder lagt ut på internett.Det betyr at hun og mannen Keith Urban er villige til å kjempe mot all verdens paparazzifotografer som vil ha bilder av den nye babyen.

— Folk sier til meg: «Å, det hadde vært så mye lettere hvis du bare lot dem få et bilde av henne. Og det kan jeg ikke. Det er mer sånn: »Jeg vil ikke. Jeg vil holde henne utenfor det der.”

— Kanskje det vil gi seg når hun blir større, og det blir lettere for meg. Men inntil videre så holder jeg henne avskjermet.

Når det gjelder andre sider ved det å bli mor, så har Nicole Kidman blitt en gråtekone som bryter ut i tårer når hun tenker på den lille datteren sin.

Den 41 år gamle filmstjernen kan ikke tro at hun er blitt mamma selv etter en serie med falske forhåpninger og en abort.

— Jeg er veldig sårbar og følsom. Jeg gråter bare ved tanken på henne, men det er gledestårer. Jeg trodde aldri jeg kunne bli mor på en naturlig måte. Å få oppleve dette så seint i livet, gjør at jeg er helt klar for det. Og jeg tror at å føde et barn, som kvinne, er det vi er født til å gjøre. Jeg mener ikke å være kvinnediskriminerende, for mange kvinner får ikke den sjansen, og jeg trodde jeg var en av dem.

— Hvis du får den gaven, er det noe spesielt, sier hun. (©NTB)