KRISTIANSAND: Innbrudd i klesbutikk

10.00 Politiet får melding om at det har vært innbrudd på IMAGE i Kristiansand. Gitteret foran vinduet til butikken er blitt brutt opp, og vinduet er blitt åpnet. — Det står ikke hva som er blitt tatt, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås.

LYNGDAL: DVD-spiller stjålet

10.29 Politiet får melding om at det har vært et innbrudd i en hytte på Vallestadheia i Lyngdal. Innbruddet har skjedd i tidsrommet mellom 01.11 - 30.12. En dvd-spiller, dvd-er, vhs-er og parabol er blant tingene som er blitt tatt.

VENNESLA: Grovt tyveri

10.30 Politiet får melding om at det har vært innbrudd i Alt mulig butikken i Vennesla. Glassruten i inngangsdøren er knust, og det er blant annet blitt stjålet noe fyrverkeri. Politiet etterforsker saken.

BIRKENES: Innbrudd i hytte

Politiet får melding om at det har vært innbrudd i en hytte ved Skåre i Birkenes. Et vindu er blitt knust og verktøy til en verdi av 60.000 - 80.000 er borte.

VENNESLA: Brann i klescontainer

16.40 Politiet får melding om brann i en klescontainer i Vennesla.

RANDESUND: Brann i klescontainer

16.50 Politiet får melding om brann i en klescontainer i Randesund.

**KRISTIANSAND: Brann i busk

00.04** Politiet får melding om brann i et hus i Rugdeveien. Det viser seg at det bare dreier seg om en brennende busk.

**KRISTIANSAND: Rakett i vinduet

00.11** Politiet får melding fra en mann i Kuholmsveien som har fått en rakett i vinduet. Hvem som har sendt raketten er uvisst.

**LYNGDAL: Slått til

00.39** Politiet får melding om at en mann er blitt slått til i Lyngdal. Fornærmede er født i 89 og fra Lyngdal. Den mistenkte er også født i 89 og fra Lyngdal.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

00.42** Politiet får melding om at en vekter har kommet over en knust rute på sonekontoret i St. Olavsvei. Stedet blir sikret, og ansvarlig får beskjed.

**KRISTIANSAND: Kaster stein på bil

00.52** Politiet får melding om at noen driver å kaster stein på parkerte biler i Tordenskjoldsgate. Politiet har et signalement av gjerningspersonene, men ikke funnet de enda.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.00** Politiet får melding om flere mindre slagsmål i Dalsveien. En patrulje kjører opp til stedet, men kommer ikke i kontakt med noen som ønsker å anmelde.

**ARENDAL: Knuste vinduer

01.15** Politiet får melding om at noen har knust to vinduer i et hus i Vesterveien. Saken vil bli anmeldt i morgen.

**HOVDEN: Promillekjøring

01.16** Politiet stopper en 23 år gammel mann som de mistenker for å kjøre i påvirket tilstand. Mannen kommer til å måtte avlegge en blodprøve.