Lillesand: Storstua hadde lenge vært fullsatt da storøyde beboere kunne skimte et helikopter i det blå. Og like etter landing ankom stjernetrompetisten, akkompagnert av klappsalver fra pleiere, beboere og mange gode hjelpere.

Og det er nettopp de gode hjelperne som var grunnen til den eksklusive førjulskonserten i går.

TV2 har hatt gående en konkurranse i «God morgen, Norge» der ulike institusjoner landet rundt skulle gjette på hvilke melodier som ble spilt. I tillegg skulle det gis en begrunnelse for at nettopp de fortjente premien.

Høvågheimens Turid Birkeland Pedersen hev seg over PC-en og leverte riktig svar. Og la til noen linjer om de mange hjelpende hender som blant annet har sørget for hyggelig uteplass.

— Torsdag i forrige uke leste vi gjennom alle svarene, 500 i tallet. Og etter utsorteringen satt vi igjen med Høvåg Bo- og Aktivitetssenter som vinner! smilte Antonsen.

Riktig hyggelig ble det, med trompetsoloer, allsang og kjente og kjære julesanger i fleng. Og for Brynhild Tobiassen ble det en spesielt minnerik dag. Hun ble nemlig - helt uforberedt - satt til å være «oppvarmer» med sin gitar og sin sangstemme!