KRISTIANSAND: Fyrverkeri i tunnel

0102: Politiet får melding om at noen står i bunnen av Flekkerøytunnelen og fyrer av raketter. Melder forteller at tunnelen er fylt opp av røyk. Politiet tar umiddelbart kontakt med vegtrafikksentralen, som setter i gang vifteanlegget for å få ut røyken. Når politipatruljen kommer fram, er gjerningspersonene forsvunnet fra stedet, og ingen mistenkte er i søkelyset.

KRISTIANSAND: Klager på fyrverkeri

2350, 2351 og 2356: Irriterte innbyggere i hopetall ringer politiet og melder om plagsomt fyrverkeri som tar nattesøvnen. På Øvrebø hadde ungdommer stilt seg opp ved Skarpengland skole, men politiet kommer for seint til å pågripe noen. Det samme skjer i Nordre Hovedgårdsvei i Vågsbygd.

KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

0222: En 17 år gammel vennesla-jente forsøker forgjeves å komme seg inn på Midnight cafe med falsk legitimasjon. Hun viser et visa-kort som dørvakten mistenker ikke er hennes, og kontakter politiet. Det viser seg at 17-åringen trolig har lånt visa-kortet av en 23 år gammel venninne fra Vennesla. Dermed vil jenta bli anmeldt for forholdet.

MANDAL: Stjal Playstation

0115: Fra en bolig i Sør— Audnedal har noen stjålet en helt ny Playstation. Døren har stått åpen i huset, og de fornærmede mente å ha en konkret mistanke til hvem som var tyven. Politiet mente imidertid mistanken var for svak til å gå til noen pågripelse. Men saken skal etterforskes videre.

KRISTIANSAND: Slåssing 1

0159: Utenfor Midnight cafe kaster en 21-åring fra Kristiansand en søppelbøtte mot en jente. Han er kraftig beruset, og truer en av dørvaktene ved utestedet. Han blir innbrakt til arresten.

KRISTIANSAND: Slåssing 2

0205: Utenfor restaurant Havana barket to personer, en 20-åring og en 27-åring fra Kristiansand i tottene på hverandre.Den ene er like ille som den andre, så politiet bortviser likegodt begge to fra stedet.

SONGDALEN: Stjal tobakk

0255: En av naboene til Prix-butikken i Songdalsveien melder om mye bråk og smell. Han ser flere løper fra butikken mot en lys grønn Golf som kjører av gårde mot Brennåsen. Det viser seg at gjerningspersonene har stjålet en del tobakk, og knust et vindu på vei inn. Andre vitner bekrefter at det er en Golf, trolig 1990-modell som har kjørt med skiltene tildekket. Politiet har ingen mistenkte i saken.

MANDAL: Slåssing 3

0314: To navngitte menn av utenlandsk opprinnelse er mistenkt for å ha vært involvert i tre slåsskamper utenfor en av byens puber. Et av ofrene kommer vaklende inn på puben kraftig forslått og dermed varsler vaktene til politiet. Etter hvert viser det seg at de to også skal ha vært involvert i to tilfeller av håndgemeng utenfor en skobutikk og et bakeri De mistenkte er klokken 12 lørdag ikke pågrepet av politiet, men etterforskningen pågår for fullt.

.

KRISTIANSAND: Slått med plast-balltre

0357: En av gjestene ved gatekjøkkenet på rutebilstasjonen blir krakilsk og slår så hardt i kasseapparatet at det blir ødelagt. Da eksploderer en 21-år gammel ansatt fra Kristiansand, griper tak i et balltre og løpet etter det som viser seg å være en 23-åring fra Vikersund. Balltreet er riktignok bare i plast, men det oppfatter ikke vitner, som tror de ser et utslag av grusom vold. Når politiet kommer til stedet, har de to imidlertid snakket ut sammen, østlendingen har innsett sin brøde og lover å erstatte skadene på kasseapparet. Dermed blir det ingen anmeldelser av episoden.

K RISTIANSAND: Stjal pc'er

0455: Innbruddsalarmen går på Gimle videregående skole. Vaktmesteren og politiet rykker ut. De finner at fuglene er fløyet, og har tatt med seg tre bærbare pc’er.