23.17 BYGLAND: Politiet fikk melding om at noen sendte opp raketter på Bygland, men fant ikke ut hvem som hadde sendt dem opp.

— Vi slår ned på det hvis vi kommer over at noen sender opp fyrverkeri. Vi får likevel ikke høre om så mye av det, og vi er jo avhengige av at folk sier i fra hvis de ser noe for at vi kan ta tak i det, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

Stakk fra MC-velt

23.44 VENNESLA: En motorsykkel veltet på Moseidmoen. Føreren stakk fra stedet før politiet kom.

Parkrangel

00.19 KRISTIANSAND: Politiet rykket ut til et par som hadde en intern krangel i Randesund. Saken ordnet seg på stedet.

Stjålet varebil

KRISTIANSAND: En hvit Ford varebil av type F3L ble stjålet fra Setesdalsveien i løpet av påska.

Slåsskamp ved Harvey's

03.19 KRISTIANSAND: Politiet måtte sende kranglefantene hver sin vei da to menn havnet i slåsskamp utenfor Harvey's Sportsbar i Tollbodgata, og dette så ut til å løse problemet.

Innbrudd hos InfoCare

03.36 KRISTIANSAND: Tyver har tatt seg inn gjennom et vindu hos bedriften InfoCare på Fagerholt. Det er ikke klart hva som er stjålet, og politiet har foreløpig ingen spor i saken.

Innbrudd på treningssenter

12.50 KRISTIANSAND: Politiet har fått melding om innbrudd på Lund Fysioterapi- og Treningssenter. Det er ikke klart hva som er borte eller når innbruddet skjedde.

Tyveriraid på Ålo

SØGNE: På Ålo har det vært innbrudd i fire sjøboder og to båter ved at dørene er brutt opp. Bensintanker, fendere og diverse annet utstyr er borte.