Foto: Amund Hestsveen

LILLESAND: Bilen kom fra Høvåg på riksvei 401 og var på vei mot E 18. Sjåføren klarte ikke svingen og kjørte inn i fjellveggen med venstresiden av bilen. Deretter gikk bilen rundt og landet på taket.

Venstre side av bilen er flerret opp i sammenstøtet med den kantete fjellveggen.

Ulykken skjedde cirka en kilometer etter avkjørselen fra E18 på Høvågveien. Bilen, en sølvgrå Audi, skal være fra Litauen.

Under intesivbehandling Det var tre personer i bilen. Alle ble kjørt til sykehuset med ambulanse.

To menn på henholdsvis 25 og 27 år er under utredning ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. De skal være under intensivbehandling, og situasjonen for begge skal være stabil, ifølge sykehuset. En tredje person er på Sørlandet sykehus i Arendal, tilstanden er ukjent.

Politiet har i kveld sikret blodprøver av de tre som var i ulykkesbilen, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

Synlige bremsespor

Vitner har fortalt politet at bilen holdt høy hastighet før ulykken. Ingen av vitnene skal imidlertid ha sett selve ulykken. Det opplyser politiet.

— Det er synlige bremsespor på stedet, og det ligger vrakdeler i en avstand på flere titalls meter, rapporterte fvn.no sin reporter på ulykkesstedet etter ulykken.

Politiet fikk melding om ulykken 20.23.