Politiet har fått mer enn ti forskjellige meldinger i løpet av natten på trær som har falt ned og sperrer veier, i tillegg er det flere trailere som har kjørt seg fast og noen personbiler har kjørt av veien. Men de har ingen store ulykker å melde om.

ARENDAL: Like etter klokken elleve torsdag kveld tok et hus på Rygene fyr. Strømmen hadde gått noe tidligere på kvelden og huseieren hadde benyttet seg av telys og stearinslys til å lyse opp i huset. Det gikk derimot galt og et tv-apparat ble antent. Kvinnen i huset pådro seg brannskader og ble sendt til legevakten.

KRISTIANSAND: Like før klokken ett natt til fredag tok en bil på Lund fyr. Bileieren hadde stanset bilen etter å ha hørt merkelige lyder fra motoren. Da han gikk ut av bilen, slo det plutselig flammer opp fra motoren. Heldigvis for bilisten var det mye snø på stedet, og han fikk slukket brannen ved hjelp fra Kong Vinter. Det var en Ford Scorpio som tok fyr.

KRISTIANSAND: Klokken 345 natt til fredag ringte en dørvakt ved et utested i Tollbodgata til politiet og meldte om at flere personer slåss utenfor utestedet. Men da politiet kom til stedet, var slåsskjempene forduftet.

KRISTIANSAND: Securitas observerte like før klokken halv fem natt til fredag en mistenkelig bil ved Sørlandsparken. De ringte politiet, som sjekket registeringsnummeret, og det viste seg at det ikke stemte overens med et som egentlig skulle stå på bilen. Politiet rykket ut og pågrep en mann og en kvinne, begge i 40-årene. Kvinnen hevdet at det var hun som hadde kjørt bilen, og det ble tatt utvidede blodprøver av henne med mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.

SØGNE: Like før klokken fem natt til fredag fikk politiet melding fra en brøytebilsjåfør som hadde observert en ung kvinne som drev og skrudde skiltene av en bil på Lunde i Sønge. Politiet kom til stedet og pågrep kvinnen fordi hun ikke kunne gjøre rede for forholdet.