Var du ombord i flyet eller kjenner noen som var det? Kontakt oss på nyheter@fvn.no eller ring nettjournalist Rune Stensland på 97597785. Flyet skal ha hatt problemer med oppbremsingen, og ble stående på tvers på slutten av rullebanen. Passasjerene var søndag kveld fraktet med buss vekk fra flyet. Ingen skal ha blitt skadd i episoden.

– Et fly har av ukjent årsak ikke klart å stoppe før i enden av rullebanen, sier operasjonsleder Einar Paulsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Bremseverdier

Ifølge informasjonssjef i MyTravel, Torben Andersen, kan feil bremseverdier være årsaken til nestenulykken.

– Det lå tre centimeter snø på rullebanen, og det var veldig glatt. Vi vil nå kontrollere om vi har fått oppgitt riktige bremseverdier før landing, sier informasjonssjefen til VG Nett.

Men ifølge lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld er dette helt usannsynlig.

– Hvis MyTravel sier det, så får det stå på deres regning. Det høres helt usannsynlig ut. Det jeg har hørt var at de hadde tilfredsstillende bremseverdier, sier han til NTB.

Han ønsker ikke å spekulere i hva som kan være årsaken til nestenulykken.

Fra Tenerife

Flyet var kom fra Tenerife og fløy for selskapet MyTravel. Det er ikke meldt om skadde i episoden, men passasjerer som Tønsbergs Blad har snakket med meldte om røykutvikling inne i flyet.

– Det var noe røykutvikling i flyet, det ble oppfattet som litt dramatisk om bord, sier en av passasjerene til Tønsbergs Blad.

Politi og brannvesen var søndag på stedet, men årsaken til nestenulykken er foreløpig ukjent.

Politiet fikk meldingen klokken 20.27. Det var lett snøvær i området.