Den norske værdamen Tone Bekkestad er ansatt som meterolog i svenske TV4. Hun har lenge vært en av kanalens profiler, men nå er hun fjernet fra skjermen etter at hun lot lot seg avbilde lettkledd i mannfolkbladet Slitz. I den siste utgaven av bladet presenteres Bekkestad som nummer 32 på en liste av Sveriges 100 mest sexye kvinner.

Bekkestad har ikke latt seg avbilde naken på noen av bildene, men ledelsen i TV4 mener likevel at opptrinnet kan skade kanalens troverdighet, og som konsekvens fjerner meterologen fra skjermen.

— Om man jobber med et nyhetsprogram så er troverdigheten viktig. Det her har med programmets troverdighet å gjøre, sier Kinna Bellander, aktualitetsjef på TV4, til expressen.se.

Bekkestad har flere ganger kritisert Slitz for å ha publisert feil bilder, og for å ha manipulert dem etterpå, ifølge expressen.se.

— Det er veldig stor forskjell på bildene de har publisert og de som jeg har godkjent, sier Bekkestad til den svenske avisen.

Det er ikke klart når Bekkestad kan komme tilbake til tv-jobben igjen.

— Det får vi prate om Tone og jeg. Det kommer ikke til å skje så lenge bildene ligger ute, sier Kinna Bellander.

Ifølge expressen får Bekkestad stor støtte fra TV4-seerne. En strøm av rasende e-poster er sendt til kanalen etter at beslutningen ble kjent, melder TV4 på sine nettsider.