**GRIMSTAD: Tatt med ulovlige medikamenter

02.00** En politipatrulje stoppet natt til lørdag en bilist i Grimstad. I bilen til den 34 år gamle mannen fra Rygene ble det funnet 14 reseptpliktige piller mannen ikke kunne gjøre rede for. I tillegg hadde ikke 34-åringen gyldig førerkort og ble bøtelagt på stedet.

MANDAL: To tatt i fartskontroll

EVJE: Alvorlig kollisjon ved gokart-banen

**SESTESDAL: Tyveri av snøscooter

13.05** Noen fant ut at en snøscooter var en fin ting å stjele nå som sommeren endelig er kommet, og stakk lørdag av med en Yamaha Scooter med registreringsnummer PY 7978 fra en parkeringsplass ved Jarnsverk i Rysstad.

**GRIMSTAD: Båttyveri

13.20:** En Yamarin skjærgårdsjeep med påhengsmotor ble lørdag stjålet fra en båtplass ved Landviksstranda i Grimstad.

**ARENDAL: Mopedtyveri

Mellom klokken 08.00 og 11.00** har det også vært tyver på ferde og stjålet en Suzuki moped fra Sagåsen i Arendal. Mopeden har registreringsnummer PY 9496. KRISTIANSAND: Båt på skjær ved Randesund

SØGNE: Syklist syklet på taxi

**TVEDESTRAND: Mann slo kvinne

18.38** En 49 år gammel mann fra Tvedestrand er mistenkt for å ha slått sin 38 år gamle kjæreste fra Tvedestrand på brygga. Kvinnen ble kjørt til legevakt i Arendal med minimale skader.

**KRISTIANSAND: Nektet å stoppe på stjålet moped

19.35** Politiet forsøkte å stoppe to personer som satt på én moped ved Dueknipen. Mopeden nektet å stoppe, og forsvant inn på sykkel— og gangstien på toppen av Dueknipen. Politiet tok registreringsnummeret på mopeden; PT 4246, og tok kontakt med eieren. Da fant de ut at mopeden var stjålet natt til fredag fra Briggveien.

SØGNE: Banket opp festdeltagere på hjemme-alene-fest

23.30