**ARENDAL: Kjørt til legevakten

00.05** En atten år gammel kvinne fra Arendal ble kjørt til legevakten etter å ha blitt funnet full og våt av politiet på Langbrygga i Arendal.

**RISØR: Overstadig beruset

00.20** Politiet ba om bistand fra en ambulanse etter å ha funnet en overstadig beruset kvinne på byen i Risør. Den atten år gamle kvinnen fra Risørområdet ble kjørt til sykehus for sjekk.

**KRISTIANSAND: Passasjer slo seg vrang

00.45** En taxisjåfør fikk problemer med en beruset passasjer i Vågsbygd. Politiet rykket ut og tok inn en 39 år gammel mann som var svært beruset. Kristiansandsmannen ble satt i arresten.

KRISTIANSAND: Slo til på dansegulvet

01.50 En restaurant i Kristiansand ba assitanse fra politiet med en vanskelig kunde. En 21 år gammel mann fra Songdalen lagde kvalm i restaurantlokalet og klapset til en annen gjest på dansegulvet. Mannen ble satt i arresten og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å slå til politiet

02.50** Politiet pågrep en beruset person i Tollbodgata i Kristiansand. Mannen satte seg til motverge og prøvde å slå og spytte etter politiet. Den 21 år gamle mannen fra Kristiansand vil bli anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, og måtte tilbringe natten i arresten.

KRISTIANSAND: Kamphaner havnet i arresten

02.55 Et utested i Vestre Strandgate ba politiet om hjelp da det bryter ut slåsskamp på stedet. Patruljen på stedet tilkalte ambulanse etter at en mann hadde blitt slått. Ambulansen ble siden dimittert da det ikke viste seg å være alvorlig skade på vedkommende. To menn på 20 og 33 år fra Kristiansand ble satt i arresten for å ha stelt i stand bråk på stedet. Begge vil bli anmeldt for slåssing på offentlig sted.

FARSUND: Innbrudd på senter

03.00 Døren til kjøkkensenteret i Farsund blir funnet slått inn. Tyvene har brutt opp kassaapparetet og rotet rundt på stedet. Innbruddet blir etterforsket av politiet.

**SØGNE: Lagde kvalm på hytte

03.05** En 24 år gammel mann fra Stavanger ble hentet av politiet i Trysnes, Søgne, etter å ha stelt i stand kvalm på en firmahytte hvor han oppholdt seg med flere andre. Mannen ble satt i arresten.

ARENDAL: Satt i arresten

03.15 Politiet ba en beruset mann fjerne seg fra 7-eleven, hvor han oppholdt seg. Den 49 år gamle mannen fra Arendal nektet å etterkomme oppfordringen og ble dermed innbrakt til politiet og satt i arresten.

KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

03.30 En 38 år gammel mann fra Kristiansand ble natt til lørdag anmeldt av politiet for å ha urinert på offentlig sted.

**ARENDAL: Slasskamp i Arendal

03.55** Politiet fikk melding om en slåsskamp mellom to personer på en parkeringsplass i Arendal. Da politiet ankom stedet hadde begge personene stukket av.

ARENDAL: Tatt med hasj

06.30 Politiet fant 2 gram hasj på en person i Kristiansand. Mannen ble anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND:Skadeverk

08.10 Glass i inngangsdøren på en forretning i Kirkegata i Kristiansand ble funnet knust i morgentimene. Hendelsen ble regnet som skadeverk da det ikke var tegn til innbrudd på stedet.