Det skjer i kjølvannet av platen «Back To Basics», der hun gikk bakover i musikkhistorien. Det gjør hun også klesmessig — ifølge TMZ, som har fått tilgang til utkastene til sceneshowet Aguilera skal gjøre.Hun skal fremføre 22 låter, og konserten blir delt inn i tre temaer: 1920-tallet, sirkus og rølpebar.

Det innebærer at hun dukker opp som medlem av et tekkelig gospeljentekor, til at hun stripper fra en 20-tallskjole og har en tidsriktig badedrakt under. Til låten «Nasty Naughty Boy» vil hun dukke opp i bh og shorts, få opp en mannlig publikummer på scenen, og kjøre et show med fem pisker og et brennende og spinnende hjul på scenen.

I likhet med Madonna, som spratt rundt iført ridehjelm, pisk og lærstøvler og hadde scenepynt i form av hestesaler, vil også Christina Aguilera gå for litt ryttersaker - hun vil iføre seg ridechaps i blonder og klatre opp på en tivolihest.

Turneen starter i oktober i USA, før hun i midten av november ankommer Europa og gjør 18 konserter den neste måneden. Men Skandinavia er utelatt på turnéplanen. (©NTB)