Allerede torsdag kveld braker det løs, hvor både Vipers, Start og Jerv skal i aksjon.

I Bergen skal Gunnar Pettersens jenter forsøke å ta seg videre til semifinalen i sluttspillet kl. 18.00. Laget har en femmålsledelse å gå på fra oppgjøret i Aquarama, hvor det ble 27— 22 mot Tertnes i den første kvartfinalen.

— Det er 50/50 om vi slår Tertnes eller ikke. Fem mål kan snu fort, som vi viste sist da vi tok igjen fire-fem mål på to minutter, sier Gunnar Pettersen før den viktige kampen.

Chat med Fædrelandsvennen under Tertnes-Vipers her!

Dersom Vipers tar seg videre, blir det storkamp mot Larvik i Aquarama søndag. Byåsen og Glassverket møtes i den andre semifinalen.

To Start-kamper

Start skal også i aksjon torsdag kveld. Laget har en tøff bortekamp mot Rosenborg, som har startet sesongen knallsterkt. Oppgjøret på Lerkendal har avspark kl. 20.00, og det er ventet at Start vil gjøre en rekke endringer fra laget som tapte 2-3 mot Vålerenga sist.

I mål får, etter det Fædrelandsvennen kjenner til, Ingvar Jónsson sin eliteseriedebut. 25-åringen, som ble kåret til årets spiller på Island i fjor, fikk sin offisielle debut for Start i cupkampen mot Vigør.

Chat med Fædrelandsvennen under RBK-Start her!

Vil du ha en tradisjonell livedekning, klikk deg inn her!

Søndag er det nok en Start-kamp. Tromsø gjester Sparebanken Sør Arena til kampen som sparkes i gang kl. 15.30. ## Jerv på seiersjakt

Torsdag møter Steinar Pedersens gutter Hødd borte kl. 18.00. Laget fra Ulsteinvik banket Brann 3-0 i sin forrige hjemmekamp.

— Hødd har vist at de er gode på hjemmebane. jeg tror det blir en tøff kamp, men jeg tror også vi har alle muligheter til å bite godt fra oss, sier Espen Knudsen til Agderposten.

Chat med Fædrelandsvennen under Hødd-Jerv her!

Søndag vender Jerv tilbake til Levermyr, hvor Strømmen står på motsatt banehalvdel. Gjestene fra Romerike har de tidligere MK-spillerne Eirik Schulze og Martin Ramsland i stallen sin. Avpark i Grimstad søndag er kl. 18.00. ## Full runde i 2. divisjon

Det spilles også full runde i 2. divisjon de neste dagene. Fredag jakter Vindbjarts sesongens første trepoenger borte mot Vidar (kl. 15.00). Lørdag skal både Fløy og Arendal i aksjon på eget gress. Førstnevnte møter Odda på Flekkerøy kl. 15.00. En time senere tar Arendal Fotball imot Sola på Bjønnes Stadion.

Donn, som har åpnet sesongen best av de lokale lagene, spiller mot Fyllingsdalen på Kristiansand Stadion kl. 14.00 søndag.