Hytteeierne fant flere hundre sigarettsneiper og knuste flasker på gulvet. Foto: Espen Sand
Per Juell Larsen Foto: Espen Sand

SØGNE: — Gjennom avhør og samtaler den siste uka viser det seg av ungdommer fra Søgne står bak. Vi har fremdeles ikke full oversikt over hvem som har gjort hva, eller motivet bak handlingen. Vi fortsetter med avhør og kryssjekker forklaringer, sier Terje Erkleiv, politiførstebetjent ved Søgne og Songdalen lensmannskontor.

Per Juell Larsen Foto: Espen Sand

Da Turid og Per Juell Larsen kom til hytta på Kvernhustangen i Søgne, forrige mandag, var det er trist syn som møtte dem. Hytta var fullstendig tilgriset og ekteparet ble frastjålet fem utstoppede dyr og to høytalere.

— Jeg var rasende og sjokkert over synet. Vi er blitt frastålet viktige eiendeler som bærer spesielle forhistorier, fortalte en skuffet Per Juell Larsen til Fædrelandsvennen i forrige uke.

Avhører ungdom og forelder

Politiet sikret seg sigarettsneiper og flasker fra hytta som gjør at politiet om nødvendig kan innhente DNA på mistenkte.

Erkleiv forteller at politiet onsdag ettermiddag skal avhøre en ungdom og en forelder om hendelsen i Søgne.

Hytteinnbruddet skjedde bare måneder etter at en ungdomsgjeng fra Søgne sto bak hærverk av sjøspeidernes hytte. Speiderhytta ligger like i nærheten av Juell Larsens hytte på Kvernhustangen utenfor Søgne.