**GRIMSTAD: Stjal skilter

00.58:** Politiet får inn melding om tyveri av to skilter fra en bil. — Skiltnummeret er DH 89877, og bilen sto parkert på Østre Vessøya, melder operasjonssentralen (OPS-en). Det var opprinnelig på en Plymouth Grand Voyager LE varebil skiltene sto.

**NODELAND: Tyveri av utstyr

08.05:** Fra en adresse i Nye Kirkeveg i Nodeland har det i løpet av natten vært tyveri. - En person har blitt frastjålet brøyteskjær fra ATV iløpet av natta. Tips oss gjerne, twitrer OPS-en.

**ARENDAL: Trafikksjekk ved skole

07.30-08.30:** Ved skolene på Moltemyr og Birkelund har det vært politi på farten i forbindelse med Aksjon Trygg skolevei. - Under adferdskontrollen ble det ikke gitt noen reaksjoner, opplyser Agder politidistrikt i en tweet.

**ARENDAL/GRIMSTAD: Råkjørte på E 18

08.52:** Den sivile videobilen til Utrykningspolitiet beslagla i morgentimene et førerkort på E 18 gjennom Fevikmarka, mellom Arendal og Grimstad. I enden av tofeltsveien retning vestover, suste en bilist forbi patruljen. - Vi snittmålte en 22 år gammel mann fra Arendal til 132,61 km/t i 90-sonen. Dermed ble det førerkortbeslag på sjåføren, som ble målt over 673 metet, bekrefter overbetjent Oddmund Jensen og politibetjent Øyvind Olsen i UPs sivilbil.

**KRISTIANSAND: Anmeldt

11.20:** Patuljen stanset et kjøretøy ved Shell-stasjonen på Mosby. Føreren ble anmeldt for besittelse av narkotika.

**BIRKELAND: Bilbrann

17.02:** Politi og brannvesen rykket ut til bilbrann ved Havane. Brannvesenet returnerte fra stedet etter kort tid. Ifølge politiet ble brannen slukket med pulverapparat av en forbipasserende, og resulterte i små brannskader på bilen.

**KRISTIANSAND: Bilulykke

18.51:**

**KRISTIANSAND: Innbrudd

20.18:** Det meldes om innbrudd og tyveri fra en vaktbu i Marvika. Det ble stjålet utstyr til overvåkningskamera.