Klokka 05.00 mandag morgen får politiet melding om legemsbeskadigelse/knivstikking på en privat adresse på Lumber-området i Vågsbygd.

— En kvinne født i 1967 er hentet av ambulanse. Kutt i arm og ben - ikke alvorlige skader, opplyser politiet på Twitter.

- Det var kuttskader, og hun måtte sys. Men det var ikke alvorlige skader, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, til Fædrelandsvennen.

64-åring pågrepet

En 64 år gammel mann er siktet for knivstikkingen. Han var mandag ettermiddag ikke avhørt, så det er uklart hvordan han stiller seg til siktelsen.

— Det har vært en krangel og så har det ene ført til det andre. Kvinnen som ble skadet er utskrevet fra sykehuset, men har foreløpig ikke vært i stand til å la seg avhøre, sier etterforsker Audun Roland ved Vågsbygd politistasjon.

To vitner avhørt

To andre menn i 60-årene er avhørt som vitner, opplyser Roland. Ifølge politiet var alle fire som befant seg på stedet beruset.

Operasjonsleder Per Kristian Klausen opplyser at alle er kjenninger av politiet, og at pågripelsen skal ha foregått uten dramatikk.

— Klokka 05.00 får vi meldingen, og 05.10 har vi kontroll på stedet.