KRISTIANSAND: — Det er sjelden jeg jubler når vi scorer fordi vanligvis tenker jeg en situasjon fremover. Men da Ben scoret måtte jeg få det ut. Det er sinnsykt deilig å vinne slike kamper etter å ha hatt så mange sjanser, sier Nordlie.For mens Start produserte sjanser i bøtter og spann, gikk Raufoss ultradefensivt til verks på Kristiansand stadion.Til tross for at de gule og sorte hadde produsert 13 gigantiske målsjanser da ett minutt gjensto, hadde Start likevel ikke klart å score mer enn én gang.Det så lenge ut til å bli med Alex Valencias scoring i det 28. minutt.- Tilfeldig at vi bommet så mye, mener Nordlie.- Men det var en stor seier for fotballen at vi vant. En seier for de spillende og offensive lagene, mener Start-treneren.Med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen kjempet de gule og sorte ekstremt i sluttminuttene for å avgjøre kampen - som på ingen måte hadde vært jevn selv om stillingen var 1-1.I det 89. minutt dukket Ben Wright opp og sendte ballen i mål etter forarbeid av Bala Garba og Kai Risholt.Da eksploderte 1. divisjons mest besøkte fotballarena i går.- Det var en stor lettelse. Jeg husker alle fjesene. Det var helt fantastisk deilig, sier Wright.Matchvinneren hadde på følelsen av at målet ville komme, men innrømmer at motet sviktet i perioder.- Jeg fikk gale tanker i hodet etter å ha bommet så mye. Det er fort å få det. Men jeg følte vi skulle klare det, og det er ingenting som er så godt som å vinne slike kamper, sier han. - Årsbeste

Bare i et snaut kvarter i andre omgang var Raufoss i nærheten av å true Start. I et svakt Start-øyeblikk kontret de seg til fem målsjanser - men det var også alt de produserte i løpet av 90 minutter.- Første omgang var helt «splendid» av oss. Raufoss låste vår høyreside og vi fikk mye rom på venstresiden. I andre omgang hadde vi en liten periode der vi fokuserte for mye på resultatet og for lite på egne ferdigheter. Bortsett fra denne perioden var dette desidert årsbeste, mener Nordlie.- En fryd å spille når vi har så god kontroll, mener Tom Berhus, som styrte midtbanen uten å få den helt store motstanden. - Nordlie er fantastisk

Tidligere Start-spiller, Harald Lødemel, scoret 1-1 for Raufoss og kunne fort ødelagt kvelden for gamleklubben etter sin nydelige 1-1-scoring 25 minutter før slutt.Etter kampen var han svært skuffet over at Raufoss ikke klarte å stenge igjen bak i sluttminuttene.- Det er kjipt og tungt, erkjenner han.Men midtbanespilleren var også mektig imponert over det som har skjedd med Start siden i fjor.- Tom Nordlie er fantastisk til å bygge fotballag. Så enkelt er det, mener Lødemel, som innså at Start var et mye bedre lag i går.ole.m.borgersen@fedrelandsvennen.no