ARENDAL: — Mannen fortalte først at han var blitt angrepet av noen personer, men kort tid etter ble han svært aggressiv og utagerende, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Det var klokken 01.15 at patruljen kom over mannen i sentrum av sørlandsbyen. Ifølge politiet var mannen skadet, og trengte legehjelp.

Men under besøket på legevakten begynte mannen å oppføre seg svært bøllete, og politiet så ingen annen løsning enn å sette mannen i arresten.

— Mannen er ilagt et forelegg på 5000 kroner for ordensforstyrrelse, sier Steinsland.

Bråkmakeren er en 24-åring fra Froland.

**FLEKKEFJORD: Fyrverkeri i parkeringshus

00.36** Siste rest av årets fyrverkeri ble sendt opp inne i et parkeringshus i Flekkefjord sentrum. Heldigvis ble verken personer, biler eller bygg skadet som følge av hendelsen.

**MANDAL: Kranglete pubgjest

01.14** Vergen måtte komme å hente guttungen på 18 år da han ikke klarte å oppføre seg på Berzerk pub i Mandal natt til søndag. Ifølge betjeningen var vedkommende svært kranglete og vanskelig.

**KRISTIANSAND: Funnet blodig og forslått

01.38** Politiet måtte hjelpe en 20-åring fra Kristiansand til legevakta da han ble funnet blodig og forslått bak Vestre kiosk i Kristiansand sentrum. Mannen forklarte til politiet at han skal ha vært involvert i et slagsmål. Det er usikkert om saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Varslet om bevistløs mann

02.06** Vitner tipset politiet i natt om at en mann lå helt urørlig i gata ved Luga grill i sentrum av Kristiansand. Politiet rykket ut til stedet, og fant mannen som ble hjulpet til legevakta for sjekk av en ambulansebil.