**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

23.11:** En mann i slutten av 20-årene ble stoppet av politiet i Kristiansand. Politiet kunne da konstatere at mannen ikke hadde gyldig førerkort og han ble dermed anmeldt.

**LYNGDAL: Trafikkulykke

23.22:** En kvinne måtte klippes ut av en bil etter trafikkulykke i Lyngdal. Les mer i egen artikkel.

**ARENDAL: Bilbrann

23.36:** Politiet fikk melding om en bilbrann på en skogvei ved Bjorbekk kirke. En politipatrulje rykket ut og meldte tilbake til operasjonssentralen at bilen faktisk stod i full fyr. Brannvesenet ble tilkalt og slukket brannen i bilen. Ingen personer var i bilen da brannen brøt ut. Bileieren har opplyst overfor politiet at bilen var blitt flyttet av uvedkommende i løpet av natta.

**KRISTIANSAND: Bråk

01.30:** Politiet fikk melding fra Restaurant Havana i Vestre Strandgate om problem med en beruset kvinne (18). Hun skal ha kommet seg inn på stedet med falske ID-papirer og ble satt i politiets varetekt siktet for tyveri, trolig av ID-papirene hun benyttet for å komme seg inn på restauranten.

**KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

04.10:** En person ble angivelig slått på strekningen mellom 7-Eleven i Markens gate og utestedet Harveys Kristiansand natt til lørdag. Politiet innbrakte en mann i begynnelsen av 20-årene og satte han i drukkenskapsarresten.

**FLEKKEFJORD: Promillekjøring

04.30:** En mann i midten av 40-årene ble pågrepet og siktet for mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Mannen ble funnet av politiet i Flekkefjord etter at han hadde kjørt utenfor veien. Mannen ble tatt med for å få tatt blodprøve. Bilen ble tauet inn.