**ARENDAL: FØRERKORT

16.47** stoppet politiet en 38 år gammel mann fra Arendal som var ute å kjørte uten førerkort.

**SØGNE: NARKOTIKA

17.00** fikk politiet melding om at to narkomane lå å sov på utsiden av ICA Tangvall, og når de ikke sov trakasserte de kunder. Politiet reiste ut, og på en av personene fant de noe heroin. Dermed ble begge to tatt med til arresten. Mens de to var trygt plassert i cella ransaket politiet bopelen deres. Der fant politiet noen narkotiske tabletter, hasj og heroin.

KRISTIANSAND: SMUGLET

En mann fikk 5000 kroner i bot da han ble stoppet av tollvesenet. Han var i besittelse av 10 liter vin, 13 liter brennevin, 45 liter øl og 200 sigaretter for mye. I tillegg til boten ble mannens varer beslaglagt.

**GRIMSTAD: Uleselige skilt

16.45** avskiltet politiet en motorsykkel fordi skiltene på sykkelen var oppbrettet og uleselige. Eieren av motorsykkelen fikk 2000 kroner i bot.

**KRISTIANSAND: Lyn slo ned i antenne på hus

20.30** fikk politiet melding om brann i et hus i Wergelandsveien etter et lynnedslag. Huset, som er ubebodd, ble sjekket av brannmannskaper som etter hvert kunne opplyse om at det ikke hadde vært noen brann. Men i følge vitner hadde lynet slått ned i husets antenne, og det hadde ristet fælt i hele nabolaget.