AGDER: — Det har ikke vært de større oppdragene og utfordringene, men det har vært en del å gjøre til å være en hverdag, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Knust rute på Wilds Minne

00.18** Alarmen går på WIlds Minne skole på Lund etter at ei vindusrute er knust. Securitas slår av alarmen, og det ser ikke ut til at noe er borttatt fra bygningen.

**LILLESAND: Lite branntilløp

00.28** Politiet får melding om et lite branntilløp i et hus. Det viser seg at det er varmtvannsberederen som har tatt fyr. Brannvesnet kom til stedet, men brannen slukket seg selv og det ble kun mindre skader.

**LILLESAND: Person amok

01.02** Politiet får melding om en person som skal ha gått amok på samlingsstedet Tomta i Lillesand. Det var stille og rolig da politiet ankom.

**ARENDAL: Klage på råkjøring

01.12** Det kommer klage på råkjøring på Rise like vest for Arendal. To-tre biler skal ha kjørt veldig fort. En politipatrulje kom til stedet, men da har bilførerne stukket av i bilene.

**MANDAL: Pøbelstreker på dagsenter

01.14** Ungdom i området ved Ulvegjelet dagsenter har bedrevet noen pøbelstreker, hvor de blant annet har slått på noen lys på en eltrisk rullestol.

**FROLAND: Husbråk

01.35** Politiet får melding fra et hus om en mannsperson de ønsker fjernet fra stedet. Første gang politiet er der oppe roer det seg. Da politiet blir kontaktet på nytt blir mannen innbrakt til arrest i Arendal.

FLEKKEFJORD: Politimann hang fast i bildør under narko- og våpen beslag

01.37

ARENDAL: Klage på høy musikk

01.48 Det kommer klage på høy musikk fra et hus i Kollbjørnsvik på Hisøy. Det viser seg at det er de håpefulle som er hjemme alene og det blir tatt kontakt med foreldrene.

**SØGNE: Kvinnelig butikktyv satt i arrest

01.51** En politipatrulje i Søgne påtreffer ei kvinne som mistenkes for butikktyveri og besittelse av tjuvgods. 25-åringen blir kjørt til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Rabiat person

02.07** En rabiat person i Arendal blir innbrakt av politiet. Det viser seg at det er en mann med psykiske problemer som derfor blir innlagt på sykehus.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

02.14** Det kommer melding om et trafikkuhell på Dvergsnesveien. En bil har gått i fjellveggen etter at to biler støtet sammen i et kryss. Det ble ingen personskader og bilene har ordnet opp seg imellom med skademelding. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling fra Markensgate

03.28** Det kommer melding om røykutvikling fra leilighet i Markensgate. Brannvesen og politi rykket ut til leiligheten som lå i 3. etasje. Det viste seg at det var en fest og at en person som tidligere hadde blitt bedt om å gå fra festen hadde tømt en pulverapparat i leiligheten. Verten vil anmelde personen som var gått fra stedet da politiet ankom.

**ARENDAL: Høy musikk

04.06** Det kommer klage om høy musikk fra et hus på Nedenes. Politiet var på stedet og ba om å dempe musikken.

**KRISTIANSAND: Beruset person på jernbanen

05.46** En vanskelig og bersuet 47 år gammel mann som sitter på jernbanen blir bedt om å fjerne seg. Da han nekter det blir han innbrakt og sitter onsdag morgen i arrest.

**GRIMSTAD: Tyveri av liten lastebil

09.53** Politiet får melding om en stjålet hvit liten lastebil ved Østerhus i Grimstad. Lastebilen er av typen Mitsubishi og har registreringsnummer ST 25517.