KRISTIANSAND: En enstemmig nominasjonskomité i Vest-Agder Arbeiderparti har plassert Toril Runden på toppen av partiets liste til fylkestingsvalget i 2011 , men det vil ikke Kristiansand Arbeiderparti være med på.

— Medlemsmøte i Kristiansand Arbeiderparti vil på nytt gjenta sitt klare ønske og forslag om å nominere Trond Blattmann som Arbeiderpartiets førstekandidat ved fylkestingsvalget i 2011, skriver leder for Kristiansand Arbeiderparti, Terje Næss, i en pressemelding.

Kristiansand Arbeiderparti var mandag samlet til medlemsmøte på Hotel Norge. Her behandlet de høringsforslaget fra nominasjonskomiteen i Vest-Agder Arbeiderparti vedrørende Fylkestingslista, og her ble de altså enige om å gå i mot det opprinnelige forslaget.

— Trond Blattmanns engasjement og erfaring som profilert og respektert politiker i Kristiansand, tidligere leder av Vest-Agder Arbeiderpart, sin forankring i fagbevegelsen, som politisk rådgiver i regjeringen, og sitt brede nettverk for øvrig, gjør Trond Blattmann til Arbeiderpartiets ubestridte førstekandidat, slår Kristiansand Arbeiderparti fast i pressemeldingen.

Medlemsmøte vedtok enstemmig å henstille nominasjonskomiteen om å vurdere forslaget på nytt og støtter et enstemmig forslag fra styret i Kristiansand Arbeiderparti 4. november 2010 som foreslo Blattmann som førstekandidat til fylkestingsvalget i 2011. Et enstemmig Kristiansand Arbeiderparti har vedtatt å foreslå følgende tre kandidater til Fylkestinget:

Trond Blattmann, Kristiansand, Anne Bystadhagen, Flekkefjord og Stein Ytterdahl, Farsund.