KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 15.02 lørdag ettermiddag.

Politiet reiste ut til stedet og kom i kontakt med mannen de mistenkte hadde kjørt av veien. Mannen var i en slik tilstand at politiet tok ham med til blodprøvetakning, og han er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i familiehytta

15.32** Tyver har vært på ferde i ei familiehytte ved Tangen gård i Tvedestrand i løpet av de to siste ukene. Ifølge eierne har tyvene tatt seg inn i hytta ved å bryte opp et kjøkkenvindu. Det er også stjålet en del inventar fra hytta. Saken vil bli anmeldt.

**LINDESNES: Frastjålet båt

15.58** En båteier er frastjålet en River 285 med en 5 hk Mercury påhengsmotor i fra båtplassen i Lonestrømmen. Tyveriet har ifølge eieren skjedd i løpet av de ti siste dagene. Saken blir anmeldt.

KRISTIANAND: Tatt med hasj og piller

Lørdag ettermiddag ble en 47 år gammel mann pågrepet i Gyldenløves gate i Kristiansand med mindre mengder hasj og noen narkotiske tabletter. Mannen er satt i politiarrest.

**RISØR: Beruset mann kjørt hjem

17.14** I sentrum av Risør påtraff politiet en mann som var så full at han ikke kunne ta vare på seg selv. Derfor ble mannen på 57 år kjørt hjem av patruljen.

**HÆGEBOSTAD: Brann hos Eikås sagbruk

17.29** Lørdag ettermiddag brøt det ut brann i en silo ved Eikås sagbruk. Det var brannvesenet som meldte i fra om hendelsen til politiet. Ifølge brannmannskapet var brannen konsentrert til siloen, og faren for spredning liten.

**MANDAL: Lagde bråk på pub

19.06** Lørdag kveld slo en pubgjest seg vrang da han ble nektet adgang til utestedet Berzerk i Mandal sentrum. Vaktene ba politiet om bistand da mannen nektet å forlate stedet.

Foto: Illustrasjon/Scanpix