KRISTIANSAND: 19-åringen ble dømt til ubetinget fengsel i ett år og fem måneder, i tillegg til en bot på 5.000 kroner. Retten fastsatte straffen for 23-åringen til to år og to måneder. Tre måneder av straffen er gjort betinget.

Den 23 år gamle domfelte har hele tiden nektet for at han var med på ranet. 19-åringen har tilstått, men vil ikke fortelle hvem den andre raneren var. Han har forklart at han tilfeldigvis traff 23-åringen straks etter ranet, og at de to da kjørte vekk fra Vågsbygd inntil de en snau time senere ble pågrepet ved Mosby av væpnet politi.

Begge de domfelte må i fellesskap sørge for å betale ekspeditøren på Jokerbutikken en oppreisningserstatning på 40.000 kroner.

Retten har i straffeskjerpende retning lagt vekt på at 23-åringen har vært med på å rane samme butikk en gang tidligere, og at han tidligere er dømt til fengsel i to år, hvorav seks måneder ble gjort betinget. Det var i prøveperioden for den betingede dommen at 23-åringen var med på sitt andre ran av Jokerbutikken.