ISHØJ: Den danske småbyen Ishøj er ikke kjent for veldig mye spektakulært, men satser nå på å skrive seg inn i historiebøkene som danskenes favoritt onani-by.

Lørdag arrangeres onani-maraton for første gang på dansk jord, melder Ekstra Bladet. 65 onanister har meldt sin ankomst til byen, og gjennom dagen skal de frisindige menneskene konkurrere i forskjellige "onanigrener".

Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson i «Fuck for forest» ble rikskjent da de gjennomførte et samleie på en Cumshots-konsert under Quartfestivalen i 2004. Lørdag deltar begge i konkurransen.

— Jeg hadde tenkt å forsøke å konkurrere i grenen om flest orgasmer på kortest mulig tid, for det har jeg ganske god kontroll på. Jeg så at rekorden var ganske lav, så der skal jeg ha en ganske god sjanse, sier Ellingsen til P4.no.

Arrangementet går under navnet Masturbate-a-thon, og en av målsetningene er å samle inn penger til Aids Fondet. Blant deltakerne som har meldt sin ankomst til det spesielle arrangementet er en kvinne som tar turen fra Japan.

Til avisen Ekstra Bladet sier arrangørene av Masturbate-a-thons at formålet er å få flere til å snakke om onani.