Det var under et ekstraordinært styremøte onsdag kveld at dette ble bestemt. Bakgrunnen er at Marvin Jensen tidligere denne måneden sa opp stillingen sin, og samtidig opplyste om at han hadde planer om å etablere konkurrerende virksomhet.

Marvin Jensen skal i resterende del av oppsigelsestiden på seks måneder fungere som rådgiver og utføre andre relevante oppgaver for selskapet.

— Marvin Jensen har selv påpekt at hans planer om å etablere ny virksomhet kan reise problemstillinger som kan grense opp til hans lojalitetsplikt overfor Otera. Styret i Otera AS deler denne oppfatningen, sier styreleder Jan Pedersen.

Knut Hoven (46) er med virkning fra 17. november konstituert som administrerende direktør for Otera AS. Han kommer fra stillingen som direktør innovasjon i Agder Energi AS.

— Hoven kjenner entreprenørbransjen gjennom mange år som styremedlem i Agder Energi Belysning AS og nå Otera AS. Han vil fungere i stillingen fram til ny administrerende direktør er på plass. Stillingen som administrerende direktør vil bli utlyst, sier Jan Pedersen.

Administrerende direktør i Otera Samferdsel AS, Øystein Stebekk, har trukket sin oppsigelse.

— Det er svært positivt at Stebekk fortsetter i sin stilling i Otera Samferdsel, og bidrar til å utvikle et viktig forretningsområde i Otera, sier Jan Pedersen.