KRISTIANSAND: — Mannen fastholdt at han ikke erkjenner straffeskyld og motsatte seg fengsling, sier politiadvokat Folke Åmlid.

Fengslingsmøtet gikk i dag for lukkede dører i Kristiansand tingrett. Både 33-åringen og 54-åringen ble fengslet i fire uker. To uker i full isolasjon, og hele perioden med brev- og besøksforbud.

LES også: Gisseldrama og biljakt i Grimstad

Den 35 år gamle kvinnen som politiet mistenker står bak legemskrenkelse mot en annen kvinne, avhøres tirsdag og vil bli fremstilt for varetektsfengsling onsdag.

— Hun avhøres nå, og jeg vil trolig skrive ut en siktelse enten i kveld eller i morgen tidlig på bakgrunn av avhøret, sier Åmlid.

Den 33 år gamle hovedmannen fra Lyngdal har akseptert at tingretten behandler saken mot han uten at han selv er tilstede, som en såkalt kontorforretning.

Han har ennå ikke forklart seg for politiet, og har uttalt at han vil vente til forsvarer er tilstede.

Det var søndag at de tre skal ha begått to grove ran. Mot henholdsvis en vekter i Sørlandsparken og en 39 år gammel kvinne i et bolighus i Holvika i Grimstad.

De skal også ha kidnappet den 23 år gamle vekteren, en 22-åring fra Lillesand, begått legemskrenkelse mot 39-åringen og gjort skadeverk i hennes leilighet. De to mennene er i tillegg siktet for både biltyveri og uaktsom kjøring i tillegg til å ikke stoppe for politiet, samt ulovlig våpenbesittelse.